Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Tobias05 : (06 March 2019 - 09:38 PM)

...trying to convince the wife not to throw a stock replacement system back on...

@  Tobias05 : (06 March 2019 - 09:38 PM)

... i think they have a house brand muffler now? Used to be a magnaflow...

@  Fast86GN : (04 March 2019 - 07:05 PM)

I don't think it would that loud probably depends on the mufflers used?

@  Tobias05 : (01 March 2019 - 03:31 PM)

ZZP 3IN SS Regal exhaust w/plog and DP too loud for a DD?

@  tpivette : (17 February 2019 - 01:03 AM)

Don't know where on the east coast you are, but there's one for sale on craigslist in south Jersey...https://southjersey.craigslist.org/cto/d/browns-mills-98-buick-regal-gs/6779489044.html

@  Frank : (15 February 2019 - 03:42 PM)

Hello everyone! Its been a long time!. Looking to get back into the game. Anyone have a GS on the east coast they wish to part with?

@  ejguillot : (14 February 2019 - 09:08 PM)

Still have a Regal GS project that has taken way too long to build, and it's nowhere near done.

@  ejguillot : (14 February 2019 - 09:08 PM)

Same here.

@  Tobias05 : (09 February 2019 - 04:20 PM)

Haven't been on in a while, hope everyone is doing well!

@  fastnysix : (05 February 2019 - 03:40 PM)

Yes, still here

@  tpivette : (04 February 2019 - 02:26 AM)

Showing some RegalGS love. Anyone still active and lurking?!?

@  marcleach75 : (03 January 2019 - 01:59 PM)

You too bubba.

@  fastnysix : (02 January 2019 - 01:29 PM)

Happy New Year

@  marcleach75 : (31 December 2018 - 03:21 PM)

Hello.

@  WildGS : (27 December 2018 - 05:53 PM)

hello people!

@  buck531 : (24 December 2018 - 04:11 AM)

uhhh sure?

@  shindaiwadealer : (23 December 2018 - 05:32 AM)

Emergency ??? Are Napa crank sensors good??

@  marcleach75 : (19 December 2018 - 08:22 PM)

You too bubba.

@  Regalzzz : (13 December 2018 - 05:44 AM)

I hope everyone has a Merry Christmas on here!!

@  ejguillot : (13 December 2018 - 01:57 AM)

I plan to be on here more often. Don't want this site to fade away.


Photo
- - - - -

Starting Issue - Bad CPS?


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#21 RacingRegal36

RacingRegal36

    I Know Regals

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,200 posts
  • LocationPueblo ,Co
  • First Name:
    Jimmie

Posted 03 November 2018 - 11:25 PM

I've gone bald because of this problem. A new MAF and TPS fixed the starting problem, but as I said now it idles high in drive and won't shift past 1st unless I let off the gas, it'll just go to 5000tpms


Revs high and stays in first is a tps problem still, you need to look at the wiring going to the tps amd see if there isnt and issue with the connector and wiring at the connector. Mine had an issue where It was loose enough that it lost detection of the tps and would cause that problem, ended up having to solder a new length of wire and connector to it to fix it. Though that was like 3 years ago.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )