Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  MrWOT : (18 November 2017 - 05:55 PM)

Well that was fun, did mounts, found engine mount bracket sheared.

@  scottydoggs98 : (03 November 2017 - 11:49 PM)

no way you blew it up lol coupler might be bad already if its clicking when you turn th epulley back and fourth .

@  griff-97gs : (03 November 2017 - 04:43 PM)

blew my supercharger this weekend wen my serpentine belt snapped coming off the freeway anyone know the cost to hav one rebuilt

@  Loly : (23 October 2017 - 08:29 PM)

Check out MPD for hoods, I have one and Crazyguy03 has one as well and they are great for heat release and Cold Air (RAM AIR). Here's the link.... http://www.mpd1.com

@  bad108 : (19 October 2017 - 02:14 PM)

hoods

@  jwguinn : (16 October 2017 - 02:36 PM)

Anyone know the actual flow rate on siemens 60lb injectors? I have seen anywhere 60-65, that is big difference. I used 62 in my tune...

@  jwguinn : (19 September 2017 - 01:35 AM)

nvm I found it. ripoff! I think I will make one...

@  jwguinn : (18 September 2017 - 03:31 PM)

Anyone know the part number or where to get a replacement for the short very curved vacuum line that connects to the throttle body mine is split where it connects...?

@  EnderDRM : (13 September 2017 - 12:04 AM)

So the headers and 3" exhaust is on. Sounds pretty good.

@  bigbird90650 : (31 August 2017 - 09:12 AM)

I'm looking for regal "GSX" emblems. Anyone have any for sale? I am looking for the OEM SLP GSX chrome emblems. Thanks

@  EnderDRM : (30 August 2017 - 09:27 PM)

Hi all, I thought I would get the plugs replaced while the headers are being installed. Recomendations for plugs?

@  Marchi1 : (25 August 2017 - 02:08 PM)

Speedy daddy is the default cheap. I have been running pacesetters for 10 years and with the exception of one issue have had no problems.

@  scottydoggs98 : (22 August 2017 - 02:02 AM)

every now and again you get a poorily built cross over pipe and they dont fit right. only issue with them

@  scottydoggs98 : (22 August 2017 - 02:02 AM)

those are what most of use run, good ol speed daddy

@  EnderDRM : (22 August 2017 - 01:37 AM)

http://speed-daddy.c...cription_tabbed

@  EnderDRM : (22 August 2017 - 01:36 AM)

so what about these?

@  Fast86GN : (21 August 2017 - 09:10 PM)

Where the hell is everyone?

@  chromeGS : (19 August 2017 - 01:07 AM)

Long time since ive been on... hows everyone been

@  WildGS : (12 July 2017 - 04:11 AM)

You are making me do things....I need to spend time on stupid car stuff

@  Marchi1 : (12 July 2017 - 02:35 AM)

How is everyone doing tonight?


Photo
- - - - -

Driver's Door Lock Won't


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Wildcat

Wildcat

    Been There. Done That.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 posts
  • LocationSan Jose, CA
  • First Name:
    Paul

Posted 15 June 2017 - 03:52 AM

Lock or unlock that is. Haven't seen a discussion about this in awhile, so it must be time. And mine does seem to be a bit different from what I remember.

Distinct clues are:

 

When using the door switch, driver's door will not lock or unlock. All others work fine.

When using the fob (Viper alarm) a single click will unlock the driver's side just like normal, but will not lock with the fob. A second click works the other doors as expected.

The mechanical key function does not seem impaired.

 

So it seems that the driver's solenoid will pop when only the one door is selected, but not when "all doors" are selected to open at the same time (using the door switch).

Does this lead anyone to a narrowed down version of the fix? Seems the solenoid is working, but only when just the one door is activated. As soon as I either try to open all, or lock all, the driver's door will not work.

 

Doesn't seem like the alarm is doing anything wrong, and the solenoid is capable of working. Just not playing nice with the other kids. Could it be the driver's door switch?

Bad ground wire in the harness perhaps?

 

Thanks

 

Paul


  • 0

#2 Wildcat

Wildcat

    Been There. Done That.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 posts
  • LocationSan Jose, CA
  • First Name:
    Paul

Posted 14 August 2017 - 08:20 AM

Still having the issue. Haven't had time to dig into it, but frankly not sure which direction to take anyway. So that kind of gets me out of the mood to just pull it apart.

But that's probably just what I'll have to do. Dig in and look for anything out of the ordinary.

 

Paul


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )