Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  2000GSEDUDE : (13 January 2018 - 03:50 AM)

really would like a gsx grille or spoiler about now...

@  Mitchell075 : (08 January 2018 - 05:28 AM)

Nuh uh

@  2001GSREGAL : (06 January 2018 - 04:14 AM)

WOW this place is dead.

@  scottydoggs98 : (26 December 2017 - 06:02 PM)

its back, but a .com now

@  scottydoggs98 : (26 December 2017 - 06:02 PM)

http://www.grandprixforums.com/mgc_cb_evo.php?do=view_chatbox

@  Billycar11 : (24 December 2017 - 09:34 AM)

going to miss all that info on gpf but then again https://web.archive....dprixforums.net most stuff is missing though

@  Billycar11 : (24 December 2017 - 09:30 AM)

so is the new place for wbody stuff or ?

@  cheatah fahe... : (19 December 2017 - 02:13 AM)

buuck531

@  cheatah fahe... : (19 December 2017 - 02:13 AM)

make a new account Buck ?

@  buck531 : (19 December 2017 - 12:50 AM)

Meh can't sign into wbody.com used an old email that I don't have access to anymore.

@  ithurtz : (17 December 2017 - 03:01 AM)

junk

@  scottydoggs98 : (17 December 2017 - 12:21 AM)

only hear it when the wheels spin free, dead stop, or rolling spinning, same sound. not a single rattle or any thing else, as long as they dont spin

@  scottydoggs98 : (17 December 2017 - 12:21 AM)

@  scottydoggs98 : (17 December 2017 - 12:20 AM)

yup, no idea wtf that sound it.

@  cheatah fahe... : (16 December 2017 - 11:57 PM)

sounds less Regalish, and more Tahoeish ?

@  scottydoggs98 : (16 December 2017 - 10:52 PM)

i have no idea what you speak of

@  Billycar11 : (16 December 2017 - 09:00 PM)

Scotty why is your car making weird noises

@  ithurtz : (16 December 2017 - 04:13 AM)

cock

@  ithurtz : (15 December 2017 - 03:23 AM)

thats the Member ride

@  MarshalC : (15 December 2017 - 03:21 AM)

http://www.w-body.co...pecial-edition/


Photo
- - - - -

01 park avenue is being a b****!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 RacingRegal36

RacingRegal36

    I Know Regals

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,174 posts
  • LocationPueblo ,Co
  • First Name:
    Jimmie

Posted 11 August 2017 - 08:57 PM

Okay, so i have a 2001 buick park avenue ultra in the white diamond tricoat, well, i am having trouble figuring out why the cruise control doesnt work. When i got the car it was unplugged from the module and the pins were dirty. I cleaned those plugged it in and no cruise still. I noticed the light turns on when the key is turned forward but doesnt activate upon speed and switch press. I have 0 cruise control doesnt even turn on. So, i read up and seen the cruise operates also off the brake switch at the brake pedal. I replaced both even though my third brake light worked. I noticed 2 bulbs out im my tail light housing itself. I replaced those amd still no cruise. The only thing left is the module and multifunction switch. Ive had a built 2000 buick regal gse in black in the picture. I have had 3 regals, 1 lesabre, a camaro, and now this park avenue. The multifunction switch usually does some pretty weird electrical things when thats a problem. So, my guess is the module. I checked the yellow connector to make sure that its attached from the module to the cable and moving with the tb. Any suggestions?

Update, replaced the module in the engine bay with no luck. But this morning it turned the cruise control on and worked twice.

So, i believe its the multifunction switch heres the b**** part, i have spent at least 2 hours trying to figure our how to get the wiring portion out of the dash, so is there anyway to fix the switch instead of remove it from the dash?
  • 0

#2 RacingRegal36

RacingRegal36

    I Know Regals

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,174 posts
  • LocationPueblo ,Co
  • First Name:
    Jimmie

Posted 11 August 2017 - 09:04 PM

I posted on the fb page like a month ago and thats what this is from. But today i decided to mess with thw multifunction switch at the yard after it worked twice this morning, so now im a little flustered and dont understand why they made it hard to replace. The w bodies arent.
  • 0

#3 BadAzzRegalGSX

BadAzzRegalGSX

    Been through more than 1 Transmission

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,182 posts
  • LocationMilwaukee,Wi
  • First Name:
    Brian

Posted 12 August 2017 - 02:37 PM

multifunction switch is the issue.


  • 0

#4 RacingRegal36

RacingRegal36

    I Know Regals

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,174 posts
  • LocationPueblo ,Co
  • First Name:
    Jimmie

Posted 12 August 2017 - 05:40 PM

multifunction switch is the issue.


I figured that just don't know how to remove the switch from the dash, so i will be replacing the stalk portion of the switch instead because its not a wiring issue
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )