Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Marchi1 : (13 January 2021 - 12:20 AM)

I think we can do that

@  ejguillot : (01 January 2021 - 07:29 PM)

Happy New Year all! Let's keep this board alive for 2021.

@  dezldave961 : (26 November 2020 - 07:26 PM)

Same. While having my GTP from 02-14, I built it for a buddy in 09 and bought it from him in 16. Going all out now while we're still on partial shutdown. Great way to pass the time.

@  ejguillot : (19 November 2020 - 08:36 PM)

Welcome back earth1. I'm still sticking by my project regal, even if it has been a garage queen for the last couple of years.

@  earth1 : (18 November 2020 - 03:27 PM)

I want to thank those who run this site for their dedication and for keeping this site going through the years. To have a really good Regal GS, one has to have an extraordinary level of dedication to the car that includes a long-term commitment to it, and not just a passing fancy. Similarly, to the people that keep this site going through the years had to have a similar level of dedication and commitment to keeping it going. I just want to tip my hat, pay my sincere respect to this level of commitment, and say thank you. I will try to contribute what I can. I know that these cars are 20+ years old now and a lot of people have moved on from them, but I want to be counted as one of the ones that stuck with them for the long-term. I hope to see others that love their Regals be active here in this site, and for the Regal community to support each other. Count me in.

@  earth1 : (16 November 2020 - 07:49 PM)

I finally remembered my password and can get logged in. I have missed posting to this forum. Lots of things to add here from my own Regal GSE project.

@  ejguillot : (20 October 2020 - 03:32 PM)

Well, welcome back!

@  Marchi1 : (13 October 2020 - 11:58 PM)

Holy Crap I got in...finally remembered my login

@  dezldave961 : (08 October 2020 - 02:13 PM)

:peeks around the corner:

@  ejguillot : (06 October 2020 - 01:41 PM)

Glad to hear there are still lurkers around.

@  buck531 : (05 October 2020 - 12:15 AM)

sup turd buckets?

@  de.regal : (04 October 2020 - 10:50 PM)

Still lurk every day

@  tpivette : (03 October 2020 - 02:32 AM)

Sucks these forums are as vacant as they are... oh well, there's still the faithful like us!

@  kevandkaye : (27 September 2020 - 02:40 AM)

Yet still, we lurk. :o

@  ejguillot : (27 September 2020 - 01:08 AM)

Yeah, Facebook took over and killed forums.

@  dezldave961 : (26 September 2020 - 03:24 AM)

Ya, most of the original wave of active members have changed vehicles to something (probably) less mod-friendly, with the occasional person in an LS or Hemi that they do some bolt-ons to. Kinda sad that forums faded.

@  ejguillot : (23 September 2020 - 09:02 PM)

Finally updated my signature to match my current Buick.

@  ejguillot : (10 September 2020 - 03:20 AM)

Things are terminally quiet around here...

@  sky72lark : (07 August 2020 - 12:38 AM)

:orcs-buttshake:

@  dezldave961 : (29 July 2020 - 04:06 AM)

Just became a moderator on 3800Pro, so that's fun. I know it's gone thru a couple hands since Intense got sold, then that guy sold the forum. Not sure what that'll help, but it's something.


Photo
- - - - -

Urgent--Diagnosing BCM, maybe? Right brake/turn lamp won't light


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 eric.v

eric.v

    Wheres the Newbie Guide?

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • LocationSouth side of Indianapolis, Indiana
  • First Name:
    Eric

Posted 30 March 2019 - 11:05 PM

Guys,

I am in desperate need of help to fix my 02 Regal GS.  I had a turn signal start blinking crazy at me yesterday.  I have never replaced the brake lamps so I didn't think anything of it, and ordered a pair of replacement lamps.  In the mean time (since my commute Monday will be 6 hours to work), I put my 4157 front signals in brake/turn signal lamps.

 

They worked!  I went to the local FLAPS and bought new lamps.  Upon installation, I get the running lights but not brake/turn.  I swapped side to side and the problem stayed.  So I checked the power and I'm getting nothing at the socket.  I have traced the greenish-turquoisey wire all the way to the block in the passenger's kick panel, and upon hitting the brakes, I get nothing.

 

I'm assuming from that block the wires go up to the BCM, but can't pull up the wiring diagrams for it.  Can you guys tell me where it goes so that I can check it?  What are the odds that my BCM took a dump?

 

Regards,

Eric


Edited by eric.v, 30 March 2019 - 11:47 PM.

  • 0

#2 Fast86GN

Fast86GN

    I Know Regals

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,235 posts
  • LocationDallas,Texas
  • First Name:
    Dave

Posted 02 April 2019 - 02:18 AM

Wished I could help Eric, but I don't have a clue. Any updates?
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )