Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  scottydoggs98 : (07 July 2015 - 09:39 PM) i wear 3X gloves. i know what you mean lol that being said, mines only got one screw holding it in. the other one can lick my nuts lol
@  RegalTraveler : (07 July 2015 - 04:55 PM) Yup. That's the one I replaced. It was a pain. Honestly not sure my hand would have fit through there if I weren't so hot and sweaty the day I did it.
@  scottydoggs98 : (07 July 2015 - 01:46 PM) http://www.grandprix...tor-Replacement says gp, but its the same damn thing. ive battled with them a lot over the years.
@  scottydoggs98 : (07 July 2015 - 01:45 PM) the blend doors control the hot and cold air. or the mix of both. they are electric.
@  RegalTraveler : (07 July 2015 - 01:27 PM) are there other blend doors for the cabin besides the two for driver and passenger? The defroster runs on vaccum, I know that b/c I temporarily disabled it while swapping out this blender.
@  RegalTraveler : (07 July 2015 - 01:26 PM) the d/s blend door is the one i replaced.
@  scottydoggs98 : (07 July 2015 - 01:07 PM) r/t your blend door actuator likely took a dump, take it off and turn the knob by hand. or try resetting them by pulling the hvac fuse for a minute and putting it back in.
@  RegalTraveler : (06 July 2015 - 10:18 PM) Here's a question for you guys. A while back I had the iconic issue of not getting cold air on the drivers side, while getting cold air on the passenger side. I finally replaced the D/S actuator and it was cracked.
But now I'm having in issue where my car only pumps out slightly cool air and it takes quite a while to even get that. Hooked up the R134 guages and the number looked relatively okay. We went ahead and put in a little more. The pump runs, but the low-side pressure never dropped and now there's about 90lb on the low-side.
Swapped out the exterior temp sensor and no change.
Any thoughts?
@  Daddy4barrel : (05 July 2015 - 01:33 AM) getting hot too
@  Daddy4barrel : (05 July 2015 - 01:31 AM) had to change heater hose to heater core
@  Daddy4barrel : (05 July 2015 - 01:31 AM) both radiator hoses collapse. air in system?
@  buck531 : (01 July 2015 - 05:50 PM) nevermind. figured it out.
@  buck531 : (01 July 2015 - 05:38 PM) Anyone on? Wild?
@  99RegalClone : (30 June 2015 - 02:52 AM) @glendayle ive unlokced the front door then almost instantly hit it again, but only unlocks the front. Im about to order wheel hubs from rockauto, dont want to fix everything just enough to get it running/stopping so i can sell it.
@  glendayle : (24 June 2015 - 06:17 AM) it unlocks the drivers door. If you press the unlock key again within like 3 or 5 seconds it unlocks the rest of the doors.
@  glendayle : (24 June 2015 - 06:17 AM) yes, it could be. I've had this problem and about every other problem known over the 13 years I've had my car.
@  99RegalClone : (24 June 2015 - 05:42 AM) i also noticed when u unlock the doors with the key fob it doesnt unlock ALL the doors just the front.
@  99RegalClone : (24 June 2015 - 05:39 AM) i'll check the fluid later today and see if i can get the SES light off. i know how to get it off, with the key on but not started pump the gas pedal slow 3 times within 5 seconds right?
@  99RegalClone : (24 June 2015 - 05:38 AM) ok glen. i did some search and it could be a bad wheel hub sensor
@  glendayle : (24 June 2015 - 05:37 AM) SES is probably unrelated to the ABS/trac off. Could just be low brake fluid.

xtclegend

Member Since 31 Mar 2009
Offline Last Active Apr 10 2013 03:22 PM
-----

Community Stats


  • Group Members
  • Active Posts 26
  • Profile Views 1,675
  • Member Title Wheres the Newbie Guide?
  • Age Age Unknown
  • Birthday Birthday Unknown
  • Gender
    Male Male
  • Location
    Atlanta, Ga.

User Tools

Friends

xtclegend hasn't added any friends yet.

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )